Disclaimer

Door deze webpagina's te gebruiken, stemt u in met deze disclaimer. De informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten of aanspraken ontleend worden.

De website en alle onderdelen ervan, met uitzondering van de externe links, zijn eigendom van het Verwey-Jonker Instituut en Movisie. Overname van informatie van de website is toegestaan onder voorwaarde van de bronvermelding: © Kennisplatform Inclusief Samenleven.

Het Verwey-Jonker Instituut en Movisie zijn niet aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit het gebruik van deze website of uit de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen.

Deze website bevat links naar websites en bestanden die door andere partijen worden aangeboden. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. Het Verwey-Jonker Instituut en Movisie hebben geen zeggenschap over deze websites en zijn niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten. Lees hiervoor het privacybeleid of de disclaimer, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.

De door onze (externe) bloggers geschreven meningen, zijn persoonlijk en vertegenwoordigen niet het standpunt van Kennisplatform Inclusief Samenleven.

Reageren
Deze website biedt de mogelijkheid om een reactie achter te laten. Op deze manier wil Kennisplatform Inclusief Samenleven bijdragen aan de kennisuitwisseling en het publieke debat. Reacties worden niet gemodereerd. Iedereen kan een reactie achterlaten. Het staat de redactie van deze website vrij om reacties te verwijderen, indien nodig. De volgende regels worden hierbij gehanteerd:

  • Reacties die in strijd zijn met de grondwet worden verwijderd (denk met name aan Artikel 1)
  • Reacties hebben inhoudelijke betrekking op het geplaatste blog of artikel
  • Reacties dragen bij aan de kennisverspreiding en/of debat